Skönhet

7 tips för laser tatuering borttagning

Borttagning av tatuering är ett bra verktyg för folket. Det finns massor av människor som har tatueringar som de skulle bara älska att bli av med och det finns människor som kommer att hålla sina tatueringar för så länge de lever. För dem som väljer att ta bort dem, det finns olika skäl till att vilja borttagning: jobb, ånger, ny livsstil eller livet situation, ett misstag i tatuering, etc. Oavsett din anledning till att vilja bli av med tatuering, finns det vissa saker du bör veta om processen.

Det var på 80-talet när Q-switchade lasrar kom in i bilden och revolutionerade laser tatuering borttagning för evigt. De lasrar som vi har idag som har uppstått på grund av uppfinningen av Q-switchade lasrar gör det möjligt att ta bort bara om någon tatuering och har förfarandet gå igenom med minimal att inga biverkningar eller komplikationer. Tatueringar kan normalt tas bort i 5-12 sessioner med en viloperiod på 6-8 veckor mellan sessioner. När du schemalägger att utnämningen för borttagning, kom ihåg dessa 7 godbitar av information:

1. Inte varje tatuering kan tas bort helt. Med dagens lasrar, majoriteten av tatueringar kan tas bort, allt beror på hur snabbt det går. Det finns dock några som bara kan bleka; Det beror på patientens hud kvalitet.

2. Äldre tatueringar bort lättare. Detta verkar vara ett felslut, är det inte? Du skulle kunna tro att nyare skulle vara lättare att ta bort detta de haft mindre tid att sätta på plats. Äldre är dock lättare. Varför? Tja, ju äldre de är, desto mer bleka de är innan laser tatuering borttagning även händer.

3. Om tatueringen är på kroppen. Om du fick frågor din tatuering också. För en sak, reagera olika delar av kroppen på smärta annorlunda på grund av deras känslighet. Även olika delar av kroppen får olika mängder av ljus och så blekning sker i olika takt beroende på var tatueringen är på kroppen.

4. Vem gav dig tatuering? Amatör tatuering konstnärer skapa tatueringar som är lättare att ta bort eftersom deras nålar vanligtvis inte går som djupt in i huden med bläck.

5. Olika färg bläck kräver olika lasrar. Numera mer lasrar kan ta på fler färger men ändå mer färgerna du har i en tatuering, sannolikheten för att kräva olika lasrar går upp.

6. Solskydd kommer att vara din vän. Med behandlingarna, kan din hud ljusare eller mörkare kring tatuering. Tillämpa solskyddsmedel mellan behandlingar kan hjälpa till att skydda huden om du ska utsätta den utanför.

7. Kontrollera att du inte är allergisk. Om du haft några reaktioner när tatueringen, sedan se till att din tatuering borttagning läkare vet om det reaktionen.