Skönhet

Fördelarna med microdermabrasion som behandling-bristningar och celluliter

Microdermabrasion är en behandling som är vanligtvis förknippas med används i ansiktet för att ge dig ett fräschare och yngre utseende. Men är denna typ av behandling också utmärkt för en mängd andra problem, till exempel en cellulitbehandling och minska hudbristningar. Microdermabrasion är en icke-invasiva och icke-kemisk behandling som exfolierar huden och tar bort alla döda hudceller från det yttre lagret av huden. När döda hudceller tas bort, hjälper det för att stimulera kroppen att producera nya och fräschare hudceller, som kommer att förbättra struktur och utseende av huden.

Under en cellulitbehandling med microdermabrasion, teknikern kommer att använda en enhet som har en diamant spets eller små kristaller att mild exfolierar huden och samtidigt finns det ljus sug som suger bort smuts och döda hudceller. Beroende på svårighetsgraden av problemet, kan du behöva ha flera sessioner för att uppnå de ultimata fördelarna. Förfarandet är dock helt smärtfri och säker, så flera behandlingar inte kommer att skada din hud.

Med microdermabrasion som en cellulitbehandling är fördelaktigt för att ta bort eventuella problem eller hudbristningar områden på huden på samma gång du har en behandling för celluliter. När ser celluliter former på fettcellerna gruppering tillsammans under huden, vilket ger huden att keso. Microdermabrasion förfarandet bidrar till att bryta ned fettcellerna och öka produktionen av kollagen, vilket kommer att hjälpa din hud har ett jämnare utseende. Hudbristningar orsakas vanligtvis av elastin och kollagen bryta ner och minskar i kroppen efter att huden har sträckt. Ärr eller märken är resultatet av huden som är utsträckt till tunna och sedan dra tillbaka till sin ursprungliga position. Microdermabrasion behandlingar för hudbristningar fungerar genom att reparera den epidermala vävnad, vilket resulterar i ärren blir ljusare och så småningom gradvis.

En cellulitbehandling med microdermabrasion innebär inte någon typ av kirurgiskt ingrepp och förfarandet som vanligen sker inom ca 30 minuter. Du behöver inte oroa någon ner tid efter ett förfarande för microdermabrasion och de flesta återgå till sina normala aktiviteter omedelbart efter behandling. I vissa situationer kanske du märker en liten rodnad i behandlade områden, dock kommer detta helt försvinna med en dag eller två. Behandlingar är vanligtvis fördelade mellan en och två veckor ifrån varandra, men du kan ha fler än ett område som behandlas i taget. Du kan till exempel ha en microdermabrasion behandling för ansiktsrynkor på samma dag som cellulitbehandling.