Skönhet

Naturliga hemmagjord deodorant

Vad är affären med tungmetaller Under mina armar?

Aluminium är ett Toxin

Aluminium är en av de vanligaste delarna i miljön och världens vanligaste metall. Det används i burkar och aluminiumfolie, som lätt plåt i flygplan och andra maskiner, i elektriska ledningar - och hygienprodukter som under armarna deodorant och antiperspirant. Aluminiumoxid, också närvarande i deodoranter, används ofta som en beläggning och är en stor förening i rubiner och safirer.

Byrån för giftiga ämnen och & sjukdom registret rapporterar att "exponering för höga nivåer av aluminium kan resultera i luftvägarna och neurologiska problem."

1993, Världshälsoorganisationen sa, "det finns ett misstänkt samband mellan Alzheimers sjukdom och toxicitet av aluminium.

Vissa studier hitta en länk mellan Alzheimers sjukdom och aluminium, medan andra förnekar att det finns ett sådant samband. En 1993 World Health Organization "Public Health Report" hänvisas obduktioner som hittade höga halter av aluminium i hjärnan hos dem som drabbats av Alzheimers sjukdom.

Tunga metaller kan såsom aluminium är kända ansamlas i hjärnan, där endast den mest effektiva detox renar börja återställa hälsa och ta bort dem.

Bröstcancer är högt på skalan risk inte bara för att dess närhet till armhålan utan också parabener och andra skadliga ämnen. Dessa otäcka ingredienser finns risk för att störa hormoner som orsakar problem i det lymfatiska och endokrina systemet.

Allergiska reaktioner

Många ingredienser i underarm deodoranter har kapacitet att orsaka hudirritation, som kan variera från mild rodnad och sveda till en full allergisk reaktion. Aluminium, parabener, triclosan, kiseldioxid, steareth, propylenglykol och Talk är alla möjliga allergener. Dessutom kan andra mindre enhetligt tillsatta ingredienser skada under de dagliga program, till exempel "doft," som, enligt Environmental Working Group, kan omfatta valfritt antal skadliga kemikalier krävs inte uttryckligen anges i listan över ingredienser.

Så välja bort tillämpa otäck deodorant dag efter dag och ta ett steg mot optimal levande genom att göra dina egna deodorant hemma.

MYCKET VIKTIGT I FÖRSTÅELSE KROPPSLUKT

Beloppet för lukten du producerar i din kroppslukt avgör mängden toxiner i din gut och kroppen (också som om du har dålig andedräkt, illaluktande gas, avföring och urin). För att hjälpa med dålig kroppslukt det första steget är att ta ett högkvalitativa probiotiska tillägg som en mag-enzym. Dessa hjälper till att balansera tarmen och effektivisera din organ ridning sig av gifter. Om du luktar illa kasta bort din giftiga deodorant och börja ta probiotika och matsmältningsenzymer.

"Solida" Deodorant

Vad du behöver:

6 msk ekologisk kokosolja

1/4 kopp ekologisk majsstärkelse

1/4 kopp bakpulver (varning! Många tror att Arm och Hammer bakpulver är förorenat med aluminium även om företaget som gör det anspråk som den inte. Det har bekräftats att det finns aluminium fri bakning läsk som Bob's Red Mill bakpulver. Om du har någon information om detta Lägg det avsnittet kommentar nedan.)

Tea Tree citron, apelsin, lavendel och rosmarin eterisk olja

* Valfritt. 2 msk bivax (detta hjälper till att hålla deodorant i en mer solid state när vädret är varmt. Om du lämnar detta Store din deodorant i en murare gelé burk i stället för ett deostick.)

Blanda alla ingredienser väl och använda som behövs.

Flytande Deodorant

Vad du behöver:

4oz omvänd osmos eller destillerat vatten

4oz citronsaft

1 msk bakpulver

10 droppar eterisk olja av val

1 msk rosa himalayin salt

Blanda varmt vatten, bakpulver och salt tills upplöst. Tillsätt citronsaft och eterisk olja. Förvara i en liten mist sprayflaska. Användning som behövs.

Jag gillar att använda en kombination av dessa två recept. Jag spraya brukar bara den flytande deodorant när jag kommer ut ur duschen. Ibland när jag behöver den fasta deodorant men de flesta gånger jag bara använda en.

Kom ihåg beloppet för lukten du producerar i din kroppslukt bestämmer mängden toxiner i din gut och kroppen (också som om du har dålig andedräkt, illaluktande gas, avföring och urin). För att hjälpa med dålig kroppslukt det första steget är att ta ett högkvalitativa probiotiska tillägg som en mag-enzym. Dessa hjälper till att balansera tarmen och förbättra era kroppar effektivt av ridning sig av gifter. Om du luktar dålig START med probiotika och matsmältningsenzymer.

Besök thekelleymethod.com för mer tips om sund livsstil.