Skönhet

Att ta bort hår med laser hårborttagning snabbt och enkelt

Med laser hårborttagning som en permanent lösning på oönskat hår blir ett mycket enkelt och gemensamma förfarande. Om du vill ta bort fula hår på kroppen en gång för alla, bör du definitivt överväga den modern behandlingen. Principen bakom förfarandet är användningen av ett ljus som är pulsade vid vissa våglängd, vilket förstör hårsäckarna, men skadar inte omgivande hud. Detta är inte en farlig förfarande och det är inte en otroligt dyr behandling heller. Det är bättre än mer traditionella hårborttagning tekniker såsom rakning eller vaxning, som är antingen tillfälligt, smärtsamma, eller båda.

Ta reda på hur många lasrar är på kontoret och om läkaren äger dessa lasrar eller om de är hyra maskiner. Om byrån är bara hyr maskinerna, då göra de förmodligen mycket få av dessa operationer jämfört med andra läkare som äger sin utrustning. Mer lasrar de äger, desto bättre. Inte varje laser är lika och inte varje hudtyp blir lika. En mängd olika lasrar innebär att de är mer benägna att ha en maskin som är effektiva i hanteringen av din viss hudfärg och hårfärg. Läkaren bör vara bekväm svara på båda dessa frågor och vara inte rädd för att ringa flera olika kontor tills du hittar en med en mängd olika lasrar som inte hyrs.

Jag nämnde tidigare att inte alla hudtyper är desamma. Att ha flera lasrar medel kan de välja en maskin som är bäst för din hudtyp. Be läkaren vilken maskin som de skulle använda och varför. En läkare eller tekniker med erfarenhet bör kunna förklara varför de skulle använda en viss laser och vad du bör förvänta dig från operationen. Det finns många olika lasrar som används i den här övningen som Diodlasrar, Yag lasrar och pulserande ljus maskiner, men de alla fungerar inte lika bra på alla hudtyper. Det är därför det är viktigt att hitta ett kontor med flera högkvalitativa maskiner och massor av erfarenhet trafik.

I ämnet "erfarenhet" är det viktigt att du reda på hur många laser hårborttagning förfaranden läkaren har utfört. Det finns inte någon form av certifiering eller normer som krävs bland läkare att utföra kirurgi laser hårborttagning. Tidigare erfarenhet är allt som verkligen kvalificerar dem för att utföra proceduren, så se till att de har gott om det och inga fläckar på sin post. Den bästa kandidaten kommer att ha utfört av ett par hundra gånger redan, på åtminstone. Det är ett ganska vanligt förfarande, men du vill inte bara någon som gör jobbet.

Fråga läkaren eller estetiska professional du funderar för driften exakt hur många sessioner de tror du behöver. De flesta patienter som vill ha en permanent lösning på håravfall kräver fyra till sex sessioner. Det finns dock patienter som svarar mycket förr och andra patienter som behöver 2 eller 3 gånger så många sessioner som genomsnittliga patienten. Din läkare bör kunna göra en kvalificerad gissning baserat på din hudtyp, men även då är det ingen garanti. Leta efter en läkare som erbjuder en "hela paketet" erbjudande som täcker ett antal sessioner som du kan kräva för ett enda schablonbelopp. Detta gör det lätt för alla inblandade, inklusive din plånbok.

Fråga läkaren om de kan behandla dig även när du har fått en solbränna. Om läkaren säger "ja", då är det bäst du lämnar och hitta en annan läkare. Tyvärr, de flesta yrkesverksamma inom det medicinska området anser att du inte kan utföra laser hårborttagning på en patient med en solbränna utan att orsaka allvarliga Bränn skador på huden. Om du har en solbränna, måste du spendera några dagar inne i huset och låt det avklinga. Som teknik förskott kan detta förändras.