Skönhet

Tips för växande långa naglar för nailart

Naglar är lätt att växa ut. För en frisk individ, bör det ta mer än två till tre veckor att växa långa naglar. Men det är en utmaning att hålla dem från att riva, flisning och fastna när de är långa. Här är några tips vård att växa långa naturliga naglar perfekt för konst dukar.

Äta för att vara frisk

Att äta hälsosamt är grunden för stora snygga naglar och hår. Det är bättre att äta en balanserad kost än att äta ohälsosamt och kompensera med kosttillskott. Naglar speglar vår allmänna hälsa, varför en läkare tittar på färgen på dina naglar under en check. Äta mat rik på Omega-3 fettsyror som fisk och nötter att förbättra keratin.

Välj en bättre Arkiv

Några nail care verktyg gör mer skada än nytta som trä kartong nagelfilar. Kartong filer är billiga och disponibel men om du lämnar dina naglar regelbundet, prova att använda ett glas fil istället. Glas filer har en slipande ytan de jämnar kanterna utan att skada nagelplattan.

Använda trä nagelband langare

Undvika metall nagelband langare som skrapa och markera ytan av spiken. Använd i stället disponibel Björk trä nagelband langare. Trä langare är mindre benägna att skrapa ytan spik och är mer hygieniska eftersom de är disponibla. När har dina naglar gjort, begära att manikyr en metall pusher inte eller ge din egen trä nagelband langare.

Återfukta

Naglar spricka eftersom de torkar ut. Regelbundet massera händerna med olja eller lotion. Det finns produkter som är specifika för återfuktande nagelband. Det behöver inte vara någon speciell produkt, bara vara säker du gör återfuktande en del av din rutin. För dem med sköra naglar, Undvik aceton som ett nagellack remover. Aceton är mycket flyktig och torkar mycket snabbt. Använd i stället en aceton-fri nagellacksborttagare.

Lager med Spik produkter

Ridge fillers, bas polska och överlack polska bidrar till att stärka naglar och skyddar nageln från fukt. Det finns också spik styrkemedel säljs specifikt för att hålla nageln stark medan du odla dem länge.

Runda kontra fyrkantiga naglar

Om du får tårar vid kanten av fingrarna, använda en fil till formen naglar i runda formade tips eller mer retro mandel formad tips. Denna enkla förändring förhindrar eventuella framtida kanten riva och fastna.

Bära handskar

Bär handskar kommer att spara dina händer från skador. Så vara säker på att ha handskar för alla dina manuella arbetsinsatser - inklusive maträtt tvätt, tvätt sysslor, trädgårdsarbete och mekaniska reparationer.

Aldrig trimma eller fil våta naglar

Trim och fil naglar innan blötläggning dem i cuticle remover eller tvålvatten. Aldrig trim och fil när händerna är fuktig. Våt eller fuktig keratin riva och spricka in i nagelbädden. De inte klippa bort renlig som de ska när det är torrt.

Inte över buff

Polering är ett bra botemedel för räfflade ytor, de tar bort det översta lagret av nageln att släta ut spik ytan och gör nageln glans. Men över inte buff eller din yta blir tunn och försvaga. Buff endast när det behövs, en gång i veckan eller mindre.

Inte över trimma nagelband

Dina nagelband finns där av en anledning, de skyddar nagelbädden från smuts och bakterier. En skadade nagelband kan leda till onormal tillväxt av spiken. En allvarlig skada kan orsaka hela ytan att dö och falla av. Trimma nagelband bara ibland för att hålla snyggt, men när allt möjligt inte trimma nagelbanden alls. I stället driva det tillbaka försiktigt med en trä nagelband pusher.

För bitter är växer långa naturliga naglar en särskilt utmanande uppgift. Tugga, suga och bita är ett coping verktyg vi göra för att lindra ångest. De flesta bitter hitta distraktion strategier att bryta sina vanor. Ersätta spik bitande vana med en annan åtgärd att hålla dig från att bita naglarna. Prova arkivering med nagelfil glas när ditt känns som bita naglarna. Du kan också försöka få en dyr manikyr till påminna dig inte att bita naglarna. Det finns produkter tillgängliga på ditt lokala apotek som förändrar smaken av fingertopparna för att avskräcka nagelbitning.