Skönhet

Föryngra din hud med microdermabrasion och celluliter behandlingar

Vi har alla sett tidningen bilder på de underbara superstjärnor och modeller och undrade hur de gör. Deras hud glöder och de ser bra ut i en bikini och alla önskar att de kunde se ut så. Skulle du bli förvånad över att många av dessa framsidan skönheter får lite hjälp? Om du hade chansen att få de samma skönhetsbehandlingarna, vill du registrera dig?

Sanningen är att microdermabrasion och en cellulitbehandling kan användas för att få den klar glänsande hud och stora snygga organ som dessa kvinnor har.

Microdermabrasion för glödande hud

Huden har många lager och microdermabrasion drar nytta av detta faktum. Det översta lagret är tjock, grov och platsen för brister som rynkor, ärr och pormaskar. Medan denna tjocka yttre lagret utgör ett extra lager av skydd, ger det också en plats för brister att vistas.

Microdermabrasion använder små korn av sand-liknande material att ta bort det övre lagret av epidermis. Förfarandet kan göras i en läkarmottagning, salong, eller även hemma med en slipande grädde.

När det tjockare yttre lagret är helt bort, är resultaten fantastiska. Ansiktshud är förvånansvärt mjuk och uppkomsten av rynkor och andra defekter har minskat avsevärt. Vissa hänvisar till microdermabrasion som en ansiktslyftning utan ärr eftersom förfarandet är så effektiv på föryngring.

Efter en microdermabrasion behandling svar din kropp naturligt genom att öka produktionen av nya, unga friska hudceller. Sekundära effekten verkligen förbättrar den övergripande utseendet på den hud i ansiktet finns betydande missfärgning eller fläck problem. Med tiden, de nya cellerna som genereras av microdermabrasion ersätta skadade celler och oönskade problemområden enkelt blekna bort och lämnar glödande hud efter.

Cellulitbehandling för Bikini organ

Medan microdermabrasion behandling gå bara djupt hud, behövs celluliter behandlingar för att bekämpa problem under huden. I själva verket uppkomsten av celluliter beror dimpled fett insättning och kan förekomma i någon oavsett hur mycket de väger eller vad deras kroppstyp är. Men utseendet på gropar över skinkorna och låren kan vara förvirrande och skickar många människor för cellulitbehandling varje år.

En salong cellulitbehandling inkluderar varm massage. Med en kombination av sug och rullarna, processen ökar blodflödet till området för att minska uppkomsten av gropig hud. Det finns också receptfria krämer används i cellulitbehandling som innehåller koffein och retinal. Koffein fungerar genom krymper fettcellerna medan retinal ökar produktionen av stödja kollagen för att minska gropar.

Microdermabrasion och celluliter behandling är nu tillgängliga för alla. Microdermabrasion erbjuder glödande hud. En cellulitbehandling hjälper dig att få kroppen du verkligen vill ha.