Skönhet

Hur du vaxar din mustasch

Mustasch vax är faktiskt äldre än hårstyling själv. I årtionden har det ansetts vara en förlorad konst, men med våg av allt vintage i de senaste åren har mustasch vax har blivit allt lättare att hitta och ett måste ha tillbehör för alla skäggiga bröder ute.

Det finns flera typer av mustasch vax, alltifrån kemiskt modifierade till ekologiska och naturliga. Jag säger inte vilket är bättre och som inte är, eftersom det är enbart en fråga om smak. Vissa föredrar en typ, andra föredrar en annan, så i princip är det vad som fungerar för dig.

Beroende på vilken sammansättning som det är, kommer mustasch vax vanligtvis på en puck i form av en mycket tjock och konsekvent ämne. Det är svårt att skrapa, för att inte tala om att sprida det jämnt på din ansiktsbehandling hår, så här är ett par metoder att hjälpa dig när du går längs:

Först, du kan behöva värma den lite mjukna dess konsekvens. Vissa föredrar att använda en hårtork att blåsa på den för en minut eller så, andra använder varmt kranvatten. Du kan låta varm vatten Häll på pucken tills du känner att det mjukgörande. Detta är ett försök och misstag sak, så fortsätta göra det tills du hittar din egen rytm och metod. Skrapa lite på din nagel på på fingret. Inte för mycket, om du inte vill få en fet utseende till din mustasch.

Nästa gnida du fingrar tillsammans för att skapa en boll storlek av en ärta med vax. Därefter platta bollen mellan dina fingrar och börja gnugga det för att värma det ännu mer, som i vänder kommer att ge lite mycket fungerande vax.

Nästa tillämpa det på din mustasch start från mitten och arbeta dig till ändarna. Sprida det jämnt som du behöver att skapa ett enhetligt utseende, utan att ha några extra mellanslag i din stil. Du kan använda en hård kam för lite extra hävstång och för en mer ordnad utseende. Vara försiktig med att tillåta extra dollops av vax i ditt hår, det ser tafatt och det blir också svårare att ta bort.

Vad du också behöver veta om hur du använder mustasch vax är att du också måste ta bort den. Du kan antingen använda varmt vatten och naturlig tvål eller vax remover. Geler för dusch och andra ämnen som kan vara skadligt för dig hår, så jag föreslår att naturlig tvål. Tvätta bara bort grundligt och det bör vara borta inom några sekunder.