Skönhet

Kosmetologer och andra personliga utseende höll mer än 628,000 jobb

Antalet arbetstillfällen i skönhetsindustrin växer med stormsteg och mer så när alla är oroad över utseende förvaltning globalt. Yrkesverksamma inom skönhet inte bara fungerar i hår och skönhet salonger och Spa men också finns det de som arbetar i resorts. Vissa kosmetologer är egenföretagare också.

Att bli en kosmetolog som man måste delta i en välkänd skönhet utbildningsinstitut och vara minst 16 år gammal. I vissa stater krävs en high school eller equivalency diploma också. Heltidsutbildning program i hårstyling och kosmetologi cirka tolv månader och kan resultera i att tjäna namn och berömmelse. Detta är definitivt inte slutet av utbildning som vi har folk som vill hålla sig à jour med andra genom att göra några avancerade kurser från olika ansedda institut världen över.

Alla skönhet yrkesmän, inklusive makeupartister, frisörer, skönhetsterapeuter, holistisk experter, nail art tekniker och kosmetologer ta utbildning från specialiserade skönhet utbildningsinstitut och få de mest eftertraktade efter händer på utbildning för att förstora sina karriärer. Förutom att förmedla olika kreativa färdigheter träna dessa skönhet utbildningsinstitut eleverna i god kundservice, god tidsplanering, salong management, ledarskapsfärdigheter samt god förmåga att lyssna.

Som makeupartister och skönhet specialister blir mer erfarna, kan de förutse deras resultat att förstärka. Några klara salonger och spa eller besluta att öppna sina egna. Andra blir säljare eller bild konsulter. Några väljer att undervisa i hår och skönhet utbildningsinstitut medan andra fungerar som hår eller skönhet specialister. Några hitta ett extra jobb i fem stjärnigt hotell och studior medan andra fungerar som holistisk experter. Så, vad som än skönhet har en tvingande makt att absorbera många begåvade och blivande kandidater i femtioelva sfärer av skönhetsindustrin.

Det blir jobbutsikter tillgänglig i kosmetologi under nästa årtionde. Anställningen av frisörer, kosmetologer och andra personliga utseende arbetstagare är stora förutsägbart att växa lika snabbt som genomsnittet för samtliga yrken till 2020, men tillväxten kommer att variera av specialitet. Det blir stark konkurrens för jobb i exklusiva salonger. (US Bureau of Labor Statistics).

Bureau of Labor statistik 2012 data säger att skönhet specialister tjäna en årlig lön på $26,790 per år (ett stort hopp från 2010, som var ca $22,500) innan tips, men kosmetolog lön beror på ett antal faktorer. En sak som kan inkräkta på en kosmetolog intäktspotential är där stylist fungerar; arbetar i framför allt storstadsområden kan indikera högre löner än mindre, mer lantliga områden. Din echelon erfarenhet som skönhet terapeut kan radikalt påverka din lön. När du nå fler år av erfarenhet, gå på med din utbildning i fältet och växa din kundkrets, tjänar du sannolikt en härlig förmögenhet för dig själv.

Skönhetsindustrin över hela världen behöver skönhet specialister då och då för att uppfylla stigande behovet av skönhet utbildare på olika jobb kapacitet. Flickor och pojkar få sin utbildning inom skönhetsindustrin från bäst av skönhet utbildningsinstitut och redo för en lysande karriär inom detta långsökt skönhet. Jobb inom skönhetsindustrin växer grenrör så utan tvekan denna linje ger femtioelva karriärmöjligheter de som strävar efter att njuta av förstulen karriärer i fältet.

Det skulle inte vara fel på alla om vi säger att skönhetsindustrin capacitating många människor med försonande karriärer. Ja, alla vill se vackra, alla vill behålla en personlig hygien, alla vill se unga och framför allt alla vill posera säker i den nuvarande världen. Så dessa salong och spa skulle alltid hålla deras betydelse i våra dagliga liv och så skulle de välutbildade specialister som skulle fungera i dessa kurorter och studior.