Skönhet

Få ett nytt utseende med en av dessa tjänster som erbjuds av hår salonger

Det finns mer att hår salonger än bara frisyrer. Medan varje anläggning tenderar att erbjuda sina egna unika tjänster, hittar du att nästan alla av dem erbjuder en mängd olika alternativ att välja mellan. Oavsett om du kommer för en längre utseende, något mer sofistikerad eller du bara vill röra är saker lite, du säker på att hitta en tjänst som är rätt för dig på kvalitet hår salonger i ditt område. Överväg en av följande behandlingar:

Färg behandlingar

Gå från brunett till blondin, eller från rött till crimson med hjälp av en fyrfärg behandling. Oavsett vilken färg du vill gå, bör stylister kunna göra det ser ut som du föddes med din nya nyans. Det finns en möjlighet att du behöver mer än en färgbehandling att nå önskad färg, så var beredd att spendera ett par eftermiddagar med din stylist.

Markera tjänster

Få höjdpunkter på en av hår salonger i ditt område kan lysa upp ditt ansikte och lägga några djup till din frisyr. Blonde är den vanligaste färgen för höjdpunkter, men bara om någon färg - inklusive rosa eller lila-kan införlivas i din övergripande utseende. Som dina rötter växa ut, så kommer din höjdpunkter så du behöver att bevara dem genom att få dem röras upp om var tredje månad.

Formella Updo mönster

Gå en viktig händelse oftast innebär ser din bästa, så varför inte ha en professionell stylist som ger dig en updo? Med hjälp av en stylist verktyg, kan ditt utseende vara så unika och intrikata eller så smidig och enkel som du vill att det ska vara. Vändningar, lockar, flätor och även glitter kan alla arbeta tillsammans för att göra magin.

Skiktning för struktur

Istället för att få en full på frisyr, överväga att få det lager istället. Du kommer att få behålla längden på håret men du bör märka mycket mer studs. Du kan ha din frisyr i flera lager, eller bara två eller tre lagt för lite extra djup.

Djupa konditionering terapi

Efter år av att använda kemiska fyllda produkter och uttorkande schampo, det är en bra idé att ha håret djupa behandlas med professionella luftkonditionering produkter. Denna process innebär normalt tillämpar en källa till värme när en inpackning har tillämpats. Balsamet kommer att sitta i flera minuter innan det sköljs. Resultatet är super glänsande, extra silkeslent hår som känner sig mjuk i veckor efteråt.