Skönhet

5 tips för att minska djupa rynkor

Hals, omgivande områden av ögon och panna är de mest oroliga områden där djupa rynkor börjar utveckla. Hur länge kan du hålla rynkor bort beror på hur aktiv du är i hudvård. Vill du veta tips för att förhindra djupa rynkor? Kolla in avsnittet nedan:

1. socker är skadligt för huden: undvika att lägga till vitsocker till dina drinkar om du inte vill att för tidig hudens åldrande. En dåligt kontrollerad blodsocker kan öka glukos nivån i blodet. Glukos pinnar till kollagen, en viktig protein som gör din hud ser smidig. Detta kan så småningom göra blocket proteinet svagare och orsaka hängande i huden.

2. bekräfta du inte är hyaluronsyra berövade:

Åldrad hud kan bero på en naturlig nedgång i nivån av hyaluronsyra i kroppen. Vatten rika hyaluronsyra gör din hud ser fylligare, fastare och yngre. Äter sötpotatis för att främja hyaluronsyra produktion i kroppen. Här hittar du några huden närande produkter på marknaden som hävdar att göras av detta ämne. Numera många läkemedelsföretag som kommit med nya skin care krämer som innehåller ingredienser för att öka hyaluronsyra nivå i huden.

3. Kontrollera din hudexponering för solen

Detta är nästan en oumbärlig livsstil ändring kriterier. Solljus kan dubbel vik din hudens åldrande och utseende på djupa rynkor. En långvarig exponering för direkt solljus kan göra din hud torr, tråkig och också utlösa uppkomsten av hyperpigmentering. Hitta en bra solkräm. Även denna kräm kommer att minska effekterna av farliga UV-strålar när du kommer till exponering för solljus, måste du vara extra försiktig när det gäller försöker att inte vara i direkt solljus för länge.

4. aldrig ignorera C-Vitamin

Det är sorgligt att vi ibland helt inte kan stoppa orgel försämring processen. Men vad vi kan göra är att försöka kompensera bristen. C-vitamin hjälper till att öka produktionen av kollagen i huden. Det är därför en anti skrynkla behandling måste ha C-vitamin som en viktig ingrediens.

5. Välj en kvalitet hudvård grädde

Det är bättre att hålla sig till en kräm som passar till din hud. Välj en dag och natt kräm klokt. En dagkräm bör inte vara alltför fet; men bör ha en effektiv sol skydd formel. En bra kräm bör inte orsaka inflammation eller utslag.

Ett systemiskt förhållningssätt till en förbättrad livsstil kan hjälpa dina hudceller bo friskare. En frisk kropp kommer att kunna producera nya hudceller för att ersätta de döda och svagare. Och på så sätt kommer du att kunna förhindra djupa rynkor för en mycket lång tid.