Skönhet

Tips om hår uträtning tekniker

Om du är född med rakt hår då du sannolikt önskar din frisyr ingår lockar och du arbetar hårt för att göra lockar hända i ditt hår. Du använder rullarna, curling strykjärn, du sover på taggig papiljotter och du sätter kemikalier i håret att göra lockar senaste. Om du är född med naturligt lockigt hår då du sannolikt vilja din frisyr att inkludera styrelsen rakt hår och du kommer att göra vad det tar för att uppnå utseende.

Hår uträtning kan uppnås genom många olika tekniker. Vissa av dessa kräver en resa till salongen och några hår uträtning tekniker utförs hemma. Du bör fortsätta med försiktighet när man försöker lite hår uträtning tekniker eftersom de kan vara skadligt för ditt hår.

Du kan ta den lösning som levereras i en permanent våg och använda den för att räta ut curl håret eller lås. Kvinnor köper hem perms och de tillämpar lösningen, sans papiljotter, och de kam denna lösning genom deras lås för att dra curl från håret. Denna metod kan bränna håret och orsaka en massa skador om lösningen är kvar på länge, eller om det görs fel.

Strykjärn ditt hår har varit populära under lång tid. Innan någon uppfann platt järn att kvinnor använder varje dag för att järn curl från deras lås, kvinnor faktiskt används ett järn som de brukade få rynkor av tyg och de strukna lockarna från håret. Detta krävs att du har en vän att hjälpa du järn ut i curl, och att du ställer in strykjärnet på den rätt inställning så du inte steka håret.

Strykjärn är det mest populära sättet att få lockarna att lämna ditt hår. Dessa poster är inte mycket dyrt, och nästan alla kan behärska använda dem utan att skada deras lås. Problemet är att du måste använda dem varje dag när du fixa håret och det är tidskrävande. Om du vill ha ett mer permanent sätt att hålla ditt hår från curling då vill du se en professionell lock sjukvård konsult.

Det finns kemiska behandlingar som kan tillämpas på naturligt lockigt hår för att dra curl ut. Behöver du en professionell hår vård konsult att utföra dessa program för dig. Några av de kemikalier som används kan skada håret så professionella behövs för att använda dem på rätt sätt.

Om du vill att din frisyr med rakt hår som är rakt i flera veckor du behöver hår vård specialist, och du behöver särskild behandling för låset efter uträtning tekniken är klar. Om du betalar en stor summa pengar för att få något som liknar en brasiliansk Blow Out gjort att håret måste du köpa rätt saker att ta hand om håret efteråt. Du vill inte förstöra en hundra dollar look med en en dollar schampo.