Skönhet

Hur hitta rätt frisör

Rätt frisören kan göra skillnaden mellan en frisyr som du älskar, och din väntar två veckor för en stil att växa ut tillräckligt som du kan göra något med den. Inte varje frisör kan arbeta med alla typer av hår, så du måste hitta en frisör som kan arbeta med din hårtyp.

Det kommer att ta några försök och misstag för dig att hitta rätt frisören för dina behov. Du kommer att behöva se en hel del olika frisör innan du snubbla över en som kan arbeta med din hårtyp, håller butiken timmar som är bekvämt för dig, och som du får väl med. Personlighet spelar en viktig roll i hur du känner om den person som gör din hårvård.

Be dina vänner och medarbetare som de går till för deras hårvård. Detta är särskilt användbart kommer från vänner och familj som har hår med samma egenskaper som håret har. Med andra ord, sannolikt en rekommendation från någon som är av samma ras, och har samma typ av hår mer bra än om din vän som är av en annan ras rekommenderar en hår och sjukvårdspersonal.

Människor av olika raser har olika hår behov. Svarta individer behöver deras skalper att oljas, där vita människor behöver oljan tas bort från sin hårbotten. Få en rekommendation från någon som har samma grundläggande behov i sin hårvård.

Du måste släppa av salongen frisör fungerar av och se om du gillar atmosfären. Ni har utan tvekan varit i vissa anläggningar som gör dig obekväm den minut som du gå i dem. Se om du känner dig bekväm när du går till salongen. Om du känner dig bekväm tala till stylist som har rekommenderats till dig och se hur väl du gillar dem.

Boka tid med den hår vården professionell, men göra utnämningen till har något relativt enkelt gjort. Gör din första tid som en tid när du gör drastiska ändringar. Hålla den första utnämningen till en klippning eller en tvätt och stil så att du kan se hur personen gör med håret, om du gillar deras teknik, och om du känner dig bekväm medan de arbetar på ditt hår. Om du är bekväm, och du gillar resultaten från det första besöket, då göra tid för att få annat gjort.

När du hittar en professionell vård frisörsalong som du är nöjd med sitt arbete, då du måste hålla med dem. Det är viktigt att du gillar ditt hår och sjukvårdspersonal, och att du bygger upp ett förtroende mellan er två. Om du gör detta då du kommer att ha någon som vet hur ditt hår reagerar på vissa saker, och kunna förutsäga vad gillar du och vad saker kommer du inte. Du vill ha en intim relation med en person som bryr sig om ditt hår.