Skönhet

Lace front peruker eller fullständig lace peruker

Om du är ny till peruker och vill köpa en, sedan är vad du kan ha i åtanke att du behöver bara välja färg och stil du gillar. Men faktiskt shopping av peruker är lite mer komplicerat än vad du har tänkt.

För att köpa rätt för dig själv, det första beslutet som du kommer att behöva göra är att välja mellan två typer av peruker: de syntetiska och människohår och kära. Båda av dem finns i många stilar och färger och har sina för- och nackdelar. En syntetisk peruk är billigt, men det har en tendens att se falska och det är svårare att upprätthålla. Medan en hår peruk är mer realistiskt sett och varar längre, men det är dyrare.

En annan viktig sak du behöver tänka på när köpa peruker är som vilken typ av cap används för peruker. Den gemensamma jordbrukspolitiken är vad du kommer att dra över huvudet, en god kvalitet cap kan göra att du känner dig bekväm. Det finns många olika typer av peruk mössor finns att välja mellan, är den gemensamma jordbrukspolitiken spetsar den mest populära. Spets locket gör att du känner mig väldigt bekväm eftersom det gör din hårbotten att "andas".

Det finns två kategorier för lace peruker, som är de lace front peruker och fullständig lace peruker. Den största skillnaden mellan dem är spetsar bas, en främre spets peruk har en spets som bas på den främre halvan av huvudet medan en fullständig lace peruk har en spets-bas som täcker hela hårbotten. Du måste välja noga mellan dem, ett fel urval kan orsaka en hel del besvär.

Fullständig lace peruker har många fördelar, och en av dem som sticker ut är att de ser mycket naturliga och realistiska. Så länge den är ansluten till huvudet ordentligt, kan det vara utformade på samma sätt som äkta hår. En fullständig lace peruk är mycket lätt. Så behöver du inte ens att ta bort den även om du bär den i flera dagar. Men vad gör människor känna huvudvärk är att det är så svårt att fästa peruk på huvudet, som är en av nackdelarna för fullständig lace peruker. När du bär denna typ av peruk, är det en lång process, eftersom det måste limmas runt omkretsen på huvudet. Så om du inte har mycket tid, är en fullständig lace peruk föreslås inte för att användas.

En främre spets peruk kan ge dig ett naturligt och vackert utseende utan att spendera så mycket tid att sätta den på. Spets basen av en främre spets peruk kan endast täcka den främre halvan av huvudet. Ingen kan säga att du bär en peruk om du bär håret. Som fullständig lace peruker tillåta lace front peruker också hårbotten för att andas, så kommer du också att känna bekväm när du bär dem. Om ditt hår är tjock, hade du bättre välja lace front peruker.

Båda dessa peruker är inte dyra och de är prisvärda. Men om budgeten är en viktig faktor för dig när du gör beslutet, kan du välja spetsar främre dem eftersom de är billigare.