Skönhet

Perfekta bröst - är det ett perfekt förhållande?

Konstnärer som arbetar i oljor och marmor både har försökt att fånga den perfekta mänskliga formen i århundraden. Inte nöjd med att bara trolla grov tillnärmning av en person, engagerade målare och skulptörer har gjort allt från att studera levande nakna att utföra anatomiska dissektioner i ett försök att få proportionerna av deras konstverk precis rätt.

På ett sätt är processen mycket liknar vad plastikkirurger i dag går igenom i deras försök att skapa naturliga, estetiskt tilltalande bröstförstoring, näsplastik och andra operationer. Innehåll aldrig för att begränsa sig till vad är för närvarande tillgängliga-kunskap och equipment-gnome-Wise-dessa utbildade och certifierade läkare söker alltid att tillämpa bästa möjliga metoder och tekniker för att hjälpa sina patienter njuta av bästa möjliga resultat.

I September 2014, en artikel som publicerades i plast och rekonstruktiv kirurgi-the Journal av det amerikanska samhället av plastikkirurger, belyser resultaten av en studie om Rekommenderad bröst proportioner.

Författarna hade redan gjort sin egen forskning genom att undersöka 100 modeller i ett försök att fastställa de viktiga parametrar som används för att identifiera ett estetiskt ideal bröst. Den nya studien sökte författarna allmänheten bekräfta, i huvudsak sin analys.

Så de rundade upp mer än 1.300 personer och bett dem att rangordna attractivenessen av fyra kvinnor med bröst i olika storlekar. Varje kvinna dök upp fyra gånger på en panel, med varje panel som skildrar samma foto förvandlats via Photoshop visar fyra olika proportioner. Den övre pol till lägre pole nyckeltal var 35: 65, baksidaaxeln, 50: 50 och 55:45.

Ultimata slutsatsen? De rapporterade att studien bekräftade sina tidigare resultat att förhållandet baksidaaxeln har "universell appeal definiera perfekt bröst." Därför föreslår författarna att denna populära andel används som grund för design i estetiska förfaranden för Bröstförstoring.

Ninety-fyra procent av de plastikkirurger som deltog i studien överens, liksom huvuddelen av undersökningen takers, oavsett kön, ålder och etnicitet: baksidaaxeln övre pol till lägre pole ransonen var mest estetiskt ideal. Över hela linjen svarspersonerna överväldigande proportionerna av var och en av de fyra uppsättningarna av bilder.

Detta innebär att ett bröst med en något fylligare, rundare lägre halv-inte en mer Globen-liknande, runda bröst-stod ut som de mest attraktiva för majoriteten av alla demografiska.

"Studien och vårt tidigare arbete har satt om att definiera en estetisk mall runt för att planera och sträva efter i alla former för estetisk kirurgi, från minskning/mastopexy till Bröstförstoring och även i återuppbyggnad," författarna skrev i sin diskussion av studien, "befolkningen analys av perfekta bröst: en Morphometric analys." Det erkänner att den stora majoriteten av kvinnor (och män) söker naturliga skönhet i bröstet i stället för ett överfullt, överdimensionerade utseende.

Det kan finnas ett estetiska ideal som pekas ut av en majoritet av undersökning svarade, sanningen är att den "en-storlek-passar alla strategi" är inte lämpligt för Bröstförstoring och återuppbyggnad. En kvalificerad plastikkirurg kan använda en allmänt accepterad och beundrade förhållande som utgångspunkt, men skulle aldrig tillämpa detta som en mall för varje patient.