Skönhet

Behandla din flätor med kokosolja hårvårdsprodukter

Kokosolja är en av de bästa naturliga hår behandlingarna tillgängliga. Det har varit en allmänt använd hår produkt i kustnära områden av världen - och bästa är att det är naturliga och har inga kemikalier som kan irritera huden.

Olja från en kokosnöt är en naturlig antimykotisk, vilket gör det en bra behandling av mjäll. Den stärker håret och motverkar håravfall och grånande. Det hjälper att minska uppkomsten av kluvna hårtoppar. Den har en svalkande och lugnande effekt på hårbotten, vilket är bra om du lider av hårbotten svettas och bölder. Om du har löss, får tillämpa oljan i håret innan du kamma det med en fin - tandad kam Lössen mer lätt.

Det är också en mycket effektiv balsam och toner, speciellt för grov, torr hår. Till skillnad från de flesta hårvårdsprodukter, som bara belägga ytan på håret, olja från en kokosnöt är olika och faktiskt penetrerar håret, närande det från insidan. Laurinsyra i denna naturliga olja har låg molekylvikt, vilket gör det lättare att tränga in i hårstrået. Denna organiska olja är också bra att bevara fukt, hindrar håret från att torka ut.

Bonus tips: gnugga lite av oljan i händerna och springa tillsammans och använda som en hår stylingprodukt. Det smälter i värmen i hårbotten och stelnar lite när den utsätts för luft.

Människor i Indien som har varit använda ren kokosolja sedan barndomen har starka, kolsvart hår även i sin ålderdom. Schampo tillverkare lärt dem och lagt till det i sina produkter.

När du tillämpar det på håret kommer du få de flesta hår fördelarna av coconut's naturliga oljor.

Om oljan är hård, smälta den i mikron eller i ett vattenbad. Låt det inte bli för varmt. Sedan tillämpa ett par matskedar av oljan till din rena fuktigt hår, fokusera mer olja på torra ändarna. Låt det stanna på i trettio minuter eller ens över natten. Linda ditt huvud med en plast duschmössa, cling wrap eller gamla T-shirt att hålla den från färgning ditt örngott. Tvätta sedan håret som du normalt skulle.

Hittar du att ditt hår känns mjukare, slätare, glansigare, mindre torr och mer hanterbar. Det är kraften i det Allsmäktige kokosnöt på jobbet!

Som hår behandling det är mycket mångsidig och lätt att anpassa behöver för att passa ditt hår. Du kan lägga till andra hår vårdande produkter till den. Exempelvis olivolja tar bort produkt uppbyggd och stärker håret. Äggula har många vitaminer som föryngra torrt hår. Yoghurt Rengör och mjukar upp håret. Mandelolja minskar kluvna hårtoppar och hår falla. Falska daisy (Eclipta alba) leaf juice förbättrar möjligheten för olja från kokos att bekämpa grånande. Bara blanda någon av de naturliga godsaker med kokosolja att göra ditt hår behandling ännu bättre.

Du kan blanda det med din favorit schampo att göra den mer fuktgivande och ersätta de oljor som förlorade från håret under schamponering.

Jag hoppas att jag har visat dig varför och hur man använder kokosolja som hårvårdsprodukter.