Skönhet

Skönhetstips för sommaren - hur du ser din bästa när kvicksilvret stiger

Det är aldrig lätt att se bra på sommaren, vad med burrigt lås och svett som gör din makeup kör. Men som de flesta problem i livet finns det enkla korrigeringar för sommaren skönhet problem också. Allt du behöver göra är att följa dem att se till att du ser din bästa oavsett hur varmt väder är.

-Spendera pengar på hög kvalitet makeup speciellt för sommaren. Bära smälta-bevis smink kommer att säkerställa att det förblir i ansiktet hur fuktigt väder är. Köpa waterproof mascara i synnerhet eftersom detta kommer att hjälpa dig att undvika idrottsliga en racoon utseende när makeupen oundvikligen körs.

-Hålla undan alla dina glansigt läppstift för när vädret blir svalare eftersom de bara ser rinnande i varmt väder och känner mycket klibbiga och obekväm. Matt läppstift kommer att fungera alldeles utmärkt eftersom de kommer längre. Du kan också välja ljus lip fläckar för en mycket vacker dagtid utseende.

-Använd inte en tjock foundation i ansiktet; i stället använda en primer som är lätt nog att bära lätt och kommer att omfatta alla fläckar. Behöver du använda ansiktskräm i ansiktet, men se till att du använder en ljus. Tillämpa det omedelbart efter ditt badkar och ditt ansikte har en färsk och daggiga utseende.

-Applicera gel Rouge på dina kinder till har en ljus ser ansikte. Kontrollera att du använder ljusa färger på dina kinder samtidigt behålla andra områden neutral söker. Du kan också använda bronzer för att få en härlig varm utseende.

-Lysa upp ögonen med kräm ögonskugga i en vacker färg, men inte använder den mycket tjock.

-Burrigt hår är ett stort problem när sommaren blir hett och fuktigt. Använd en liten mängd leave-in hårbalsam för att jämna ut håret. Du behöver inte en hög kvalitet balsam; någon bra apotek produkt kommer att göra ganska bra.

-Undvik att använda en krämig ansikte cleanser under sommarmånaderna eftersom det kan lämna ditt ansikte ser mycket fet. Använd en skummande gel i stället för en ren och ljusa snygga ansikte.

-Solkräm är det en produkt som helt enkelt inte bör du gå utan under sommaren annars din hud kommer att betala priset i form av rynkor och fläckar.

Som ni kan se, är det mycket lätt att se vacker och fräsch även när sommaren är värst. Kom ihåg att stanna hydratiserade så att din hud är vacker från inom.