Skönhet

Få ett fantastiskt utseende med hjälp av en lämplig typ av peruk

Numera blir bär peruker mer och mer populärt. Kavajer av flera skäl som förädlingsprodukter håravfall och för att göra håret mer omfångsrika och attraktiv. Kändisar över hela världen också bära peruker i partier att få en fantastisk utseende. De bär dem enligt den klädsel som de bär och formen på deras ansikte. Du bör köpa peruker enligt ditt ansikte. En fel val kan få dig att se ful.

Peruker enligt formen

Peruker kommer i olika former och stilar. När du köper en peruk, är det mycket viktigt att kontrollera din ansiktsform. Perfekt peruk kommer få dig att se vacker. Låt oss diskutera några av formerna av ansikten och peruker lämpar sig för dem.

• Ovala formen ansikte

Detta ansikte är jämnt proportion i alla riktningar och är lång med en bred panna och smal haka. Denna form har ingen framträdande områden och därmed detta ansikte är passande för varje hår stil och peruker. Kvinnor som har denna ansiktsform är mycket lycklig som de kan prova någon stil.

Förslag - som denna ansiktsform är proportionell från alla sidor, olika typer av peruk stilar är lämpliga. Lång lager och liten center parted stilar också ser bra ut i den ovala ansiktet. Försök att undvika alltför många smällar på pannan som de kommer att göra ditt ansikte tyngre.

• Runda formen ansikte

Detta ansikte har runda käklinje och smal panna med cirkulär kindbenen som är den bredaste delen av ansiktet. Runda ansikten är perfekta för linjära frisyrer. Sidan parted hår kamning gör ansiktet ser smalare.

Förslag - geometriska och linjära stilar är lämplig. Några av de populära peruk stilarna är lång längd med lugg på sidorna och de som slutar på hakan av ditt ansikte. Du kan också prova lager peruker som ligger mycket nära ansiktet. Du bör undvika centrera sära av håret eller beskäras peruker om du har ett runt ansikte.

• Kvadratisk form ansikte

Detta ansikte har en bredare hårfäste och bredare käke. Kindben är vassa i detta fall. Om du har denna ansiktsform, kan du prova korta och raka falska hår.

Förslag - korta frisyrer är lämpliga för kvadratisk form. Du kan också prova sidan parted peruker, kort lager och axel-längd peruker. Medellång längd lockar är perfekt för runt ansikte kvinnor. Undvika rakt hår; Det kommer inte passa dig.

Det finns många sorter av peruker på marknaden. Syntetiska och virgin hår göra peruker. Du bör köpa en god kvalitet på dem för att undvika problem som irritation och infektion. Virgin hår peruker är bra eftersom de är långvarig och lättskötta också.