Skönhet

Tips på vardagliga make-up

Vi vill alltid se våra bästa och vara i synk med de senaste modetrenderna. Så här är en av de senaste smink trender som har spridits som en löpeld: den naturliga looken. Trots att gå utanför huset utan är någon make-up vanligtvis inte en rekommenderad lösning på denna trend.

I huvudsak hålla vi den vardagliga make-up look till ett minimum, även om vi fortfarande vill skapa det vacker felfri, strålande och naturlig lyster som en professionell make-up artist kan ge till vårt ansikte. Så här är ser några tips för att uppnå en fantastisk professionella make-up varje dag.

1. först och främst, innan de tillämpar make-up är utarbetandet av ansiktet. Rengör och fuktar det så att sminket går på mer smidigt.

2. sedan, Använd en primer, och tillämpas på de områden som behöver vara jämnats ut före världens grundläggning.

3. det finns ingen anledning att ha särskilda make-up utbildning för att få veta några knep för att täcka eventuella missfärgningar och fläckar på huden. Till exempel under ögonen använda en concealer som är en nyans ljusare än den faktiska hudtonen. Senare kommer det även med tillämpning av stiftelsen.

För att tillämpa mindre stiftelsen starta processen från 'T' zon i ansiktet och gå utåt. Denna speciella 'T' är en kod för pannan, näsan och hakan. Sedan i ordning, stiftelsen, använda genomskinligt pulver och en stor pensel och försiktigt gå över hela ansiktet med den. Glöm inte att sätta lite concealer och foundation runt läpparna, så det kommer senare för att definiera dem mer.

4. för att belysa och definiera kindben användning ett skimmer / rodna. För en ljusare fräschare look utnyttja skimmer och med små cirkelrörelser, applicera lite antingen innan eller efter installation av stiftelsen. Du kan också använda skimmer nedanför ditt ögonbryn område för att ge mer definition. Blush används när inställningen ligger mot mer skarpt definierad kindben, men inte gå överbord och få dem att se onaturligt. Ett tips från en make-up utbildning är att blanda väl och färg-matcha konturerna i ansiktet.

5. nu att gå vidare till de läckra läpparna. För att uppnå Välj en stjärna med hjälp av professionella make-up läppar en läpp penna, helst i samma färg som ditt läppstift eller en nyans mörkare. Tillämpa det på konturen av läppar och sedan med sidan av penna fyllningen i läpparna. Om läppenna kopplas före läppstift, skulle färg vara mer lång livslängd.

6. den sista punkten i make-up utbildning är ögonen. För mer definition, använda en ögonpenna eller flytande liner. Applicera så nära som möjligt till fransarna av övre ögonlocket och sedan avsluta genom att tillämpa mascara med en uppåtgående och passiv rörelse. Genom val, använda rosa / persika eller neutral eye shadow före mascara och eyeliner. För att uppnå en jämnare och långvarig effekt, tillämpas en eye primer eller en antydan till foundation på ögonlocken innan liner och ögonskugga.