Skönhet

Permanent hårborttagning - är det en fakta eller fiktion?

Lever i en värld där bild och självkänsla är viktigt, söker personer aktivt permanent hårborttagning för att en gång för alla utrota dessa oönskade hårstrån. Som ett resultat, har hårborttagning trender ökat i popularitet. Ett brett utbud av produkter och system hårborttagning är att vara eftertraktade av både kvinnliga och manliga kundkrets och även av ökande transpersoner samhället.

Laser och IPL (intensivt pulserande ljus) är två alternativ som är helt anpassade när inriktning större områden med mörkt hår tillväxt. Att vara nyare teknik lanserade de första med påståendet att erbjuda permanent hårborttagning, men eftersom resultaten från dessa behandlingar inte är förutsägbar som de har sina begränsningar på grund av rikta melanin i håret. Skilja resultaten kunde vara mellan 85-95% hårborttagning, och på grund av detta och andra funktioner på LASER och IPL, FDA tillät dem att påstå att erbjuda permanent hår "minskning" bara.

Elektrolys å andra sidan, kan behandla alla typer av hår, även vit och grå i färgen, och även säkert kan behandla alla hudtoner. Exempelvis skulle en kvalificerad skönhet terapeut med elektrolys utbildning kunna arbeta med klienter från olika etniska bakgrund och behandla hår tillväxt i alla områden, inklusive hår i ögonen. Sedan introduktionen har det utvecklat för att vara mer bekväm och säker för utövaren och för klienten. Skydd, såsom glasögon behövs inte under behandling, endast handskar för sanitära ändamål. Elektrolys har använts i över 130 år och är fortfarande den enda permanent lösningen hårborttagning.

Det finns olika typer av elektrolys: kortvåg diatermi, även känd som Termolysbehandling, galvanisk (likström) och metoden blandning, som är en kombination av Termolysbehandling och galvanisk. Alla dessa metoder försvagas successivt håret för att avlägsna hår tillväxt. Därför att ta bort hår permanent har varit ett faktum under lång tid och elektrolys är fortfarande den enda metod som erbjuder en lösning.

Elektrolys är en behandling som erbjuds i skönhetssalonger och kliniker där en klient vill få råd och expertutlåtanden om frågor som de har, som oönskad hårväxt. Många hudåkommor och lesioner, som hud taggar, tråd vener, en mängd vårtor, ilia, blod fläckar och vårtor kan också framgångsrikt och säkert behandlas med hjälp av avancerade elektrolys tekniker. Det är viktigt att notera att människor som vill få ett förfarande bör kontakta en professionell kvalifikation erkänd elektrolys och licens för att säkerställa att de tar full nytta av möjligheterna på elektrolys har att erbjuda.