Skönhet

Het för att få en bas tan om du har blek hud?

Du vill leta efter en bas tan builder eller en garvning lotion. Vanligtvis, har dessa hög fuktighetskräm och bara rätt accelerator för din hud. Marknaden är översvämmad med många varumärken som lotion och några av dem har redan funnit sin väg till professionella salonger. Bland de sedan länge etablerade och populära varumärkena är namn som de flesta produkter, Tan Incorporated brunt socker, kejsaren och Hoss sås Ultra Dark, Ultimate Carbon och många andra.

Ett solarium bör vara din nästa. Det är av avgörande betydelse att du inte överdriva din solningstillfällena. Inte sola varje dag och inte stanna i mer än den rekommenderade tiden. Vad vi har upptäckt är att det är bäst att tan varannan dag och inte mer än 3 gånger i veckan. Du måste ge din hud tillräckligt med tid mellan sessioner ordentligt bygga din solbränna. Undvika överexponering men om din hud brinner redan, sluta garvning tills det helt återvinner. Vissa människor är på den åsikten att de behöver för att bränna för att förvärva tan men detta begrepp är ganska kontraproduktivt och inte det bästa alternativet för din hud. Genom att bränna i solen, du också utveckla resistens och göra garvning ännu hårdare.

Nästa gång du väljer att sola i en säng eller på stranden, se till att du har köpt några tanning klistermärken för att säkra en tillfällig och moderna tatuering. Du skulle inte tro hur mörka huden har verkligen blivit!

Hur länge tan från spray senast?

Kvaliteten på en produkt som dikterar för hur länge spray tan kommer att pågå. Före användning av någon spray produkt för garvning, måste huden förberedas för en maximal effekt från spray tan. Spray garvning effekter pågå brukar i mellan 5 och 10 dagar innan de börjar blekna.

Det finns ett antal tips för att förvärva spray tan som tillåter din solbränna att hålla längre. Nedan listas fem mest ofta följs tips för att öka din spray tan liv.

Innan du börjar din spray tan session, exfolierar (ta bort döda hudceller). Du borde ta en dusch i minst 30 minuter innan du använder spray tan. Också använda en exfolierande scrub som hjälper dig ta bort döda celler från ytan av huden. Detta kommer att resultera i en mer jämn solbränna och bättre kommer att förbereda din hud för att absorbera lösningen av spray tan.

Före duscha eller bada, vänta i minst 8 timmar. Effekten av en spray tan kan förlängas i du vänta i åtta eller fler timmar innan duscha efter en session. Om du dusch för tidigt innan en garvning session, kan du få ojämn hud streck över hela kroppen.

En spray tan kan också underhålls och långvarig användning av hudkräm med DHA ingredienser. Att upprätthålla effekterna av spray tan görs enkelt genom att tillämpa fuktighetskräm varje morgon och kväll.

Rengöringsmedel och hårda tvålar bör undvikas. Använda body wash, mjuk hud rengöringsmedel och tvål när du tar en dusch eller bad. Också försöka hålla sig borta från ingredienser som aha och Birgitta.

Placera en garvning klistermärke på en önskad plats av kroppen innan du använder sprayen. Du kommer bli förvånad över hur mörka huden har blivit efter garvning förfarandet.