Skönhet

Viktiga fakta om akryl nail pulver

Akryl pulver är en typ av ämne som används för att göra akryl spik. Det är ofta blandat med en speciell flytande element som gör det svårare. Priset för denna produkt är billigare och det används ofta av skönhet professionelna av salongerna. Plus, kan akryl spik pulvret erbjuda tillfälligt skydd till naglarna och förbättra deras utseende. Denna artikel kommer att belysa några viktiga fakta om denna typ av produkt.

Sammansättning

En viktig ingrediens som används i produkten är polyethylmethylmethacrylate, som är också känd som PMMA. PMMA är en blandning av två typer av monomerer som heter metylmetakrylat samt etyl metakryl. Den innehåller olika typer av ämnen som benozophenone-1, bensoylperoxid och så vidare. För att möta olika krav av kunderna, tillverkare av detta pulver också lägga till extra pigment och andra ingredienser.

För bättre resultat blanda yrkesverksamma akryl pulver tillsammans med monomer vätska som innehåller ytterligare ingredienser som hjälp kombinera molekylerna, förebygga skador och bidra till spridning av vätskan på naglarna. Under detta förfarande fungerar bensoylperoxid en katalysator vilket innebär att den flytande monomeren att skapa nät som länkar mellan pulver partiklar. Det resulterar i bildandet av härdad harts.

Ansökningsprocessen

Proffs använder akryl naglar pulver samt flytande monomeren tillsammans med en tunn pensel som är tänkt för spik dekoration. Denna typ av produkt tillämpas från basen av nageln på toppen eller det kan flyttas från centrum utåt riktning. Plus de professionella som använder akryl naglar bör förstå det exakta beloppet av pulver som kan tillämpas och de bör också kontrollera att produkten inte slösas bort.

Användning av denna produkt är det bästa alternativet för människor som har att spendera en massa pengar samt tid för att besöka salongen. Många anser att tillämpningen av pulver är ett bekvämt alternativ för dem eftersom när naglarna växer, de kan fylla de luckor som skapas ofta längst ned på naglarna med ett ytterligare belopp på akryl pulver. Istället för att oroa utnämningen med yrkesverksamma kan de också ta hand om ansvaret för rengöring naglar och hålla dem i gott skick.

Borttagningen

För att ta bort kåda som bildas på grund av blandning av akryl pulver och flytande monomeren, bör människor njuta sina naglar eller ens Linda in dem i lösningsmedel. Denna hela Borttagningsproceduren tar minst tjugo minuter och de kan också lämna dessa naglar förväg för att påskynda hela förfarandet. För att undvika att huden blir torr, kan de använda vaselin runt dessa naglar under borttagningen.

Hur kan du köpa dessa produkter?

Denna produkt finns i de avdelnings butiker som säljer olika typer av kosmetiska eller skönhet. Vissa människor vill också köpa dessa produkter från säljare som säljer produkter till rimliga priser via online-läge.