Skönhet

7 lätt makeup tips för nybörjare

Bra smink inte bara lägger till grace i din personlighet, det hjälper dig att se unga. Att vara en nybörjare, kanske du känner att du inte kan göra smink som ett proffs. Var inte orolig. Denna artikel kommer att presentera några av de bästa makeup tips för nybörjare. Du kommer att kunna bära smink som ett proffs. De grundläggande reglerna är desamma. Så, låt oss börja.

1. bär den stiftelse som matchar din hudfärg

Det är viktigt att lyfta fram ditt ansikte funktioner medan du gör smink. Uppgiften är att märka din egen skönhet. Se vacker utan att titta i åldern. Alltid köpa en foundation som har exakt färg som din hud.

2. Använd en mjuk plast sked/Business Card

Även du bär mascara, kan du placera ett visitkort eller en plastsked längst ner på dina ögonlock. Det hjälper att bär mascara på ett enkelt sätt. Det döljer också eventuella brister och du kan smidigt lägga mascara på ögonfransarna.

3. Använd en helvit liner

Om du vill ha stora ögon, Använd vit liner. Sätt den på den låga ögonlocket. Använda liner från inre öga hörnet till det yttre öga hörnet. Det kommer att göra dina ögon visas större.

4. Applicera liner

En bra liner är ett måste en del av ditt öga makeup kit. Du bör alltid använda liner på både botten och toppen ögonfransar. Med liner på undersidan gör att du ser gammal. Så, se till att du använder eyeliner på övre ögonfrans. Tillämpa liner i utrymmet mellan ögonfransarna. Det gör du visas att du inte bär något smink.

5. Använd den vita färgen som bas

Starta din ögonmakeup genom att tillämpa en bas makeup först. Göra basen med en glödande vit färg. Använd vit skugga på ögat hörn och öga locken. Du kan också använda vit penna för att rita en båge precis under ögonbrynen. Den vita färgen kommer att göra andra färger framträdande. En gång har du använt vit bas, kan du använda andra färger för ögonmakeup.

6. Använd lash curlingspelare

Ögonfransböjare används för curling ögonfransar. De gör dina ögonfransar långa och lockigt. Se till att värma din ögonfrans innan du använder den.

7. torka din mascara efter varje program.

Om du vill använda mascara utan att göra några misstag, torka sedan, mascara efter varje ansökan. Det kommer att hjälpa dig att bära mascara smidigt. Jag hoppas att du har hittat dessa tips användbart. Se till att omsätta dem i praktisk användning. Tack för läsning.